ÀMBIT PERSONAL

i ENTORN

Index - Espai Virtual
DESCOBRIRBRIR
 

ÀMBIT PERSONAL

2015 Premi de l'Oriol al Louvre, París Accès a see.me

Del 12 al 15 de juliol hem estat a París amb l'Oriol i hem assistit al lliurament del premí fotogràfic see.me al Louvre. Hem pogut gaudir també d'una visita especial al Museu. Una visita al París de nit, Notre Dame i barri llatí, i una passejada per Monmartre, la visita al museu d'Orsay, Tour Eiffel i la Defensa.

HISTÒRIA PERSONAL (33 fotografies)

En una web no hi pot faltar un espai amb un component més personal. En aquest apartat trobareu un petit recull de fotos que defineixen en part alguns aspectes de la meva història personal.

FESTA DELS 60 ANYS Imatges de l'Oriol Segon

El dia 13 de març del 2010 vaig poder gaudir d'una festa sorpresa amb la família i els amics. El 5 de març del 1950 vaig neixer en el barri manresà de les Escodines. Agraeixo de tot cor el que m'ha ofert aquests 60 anys i el plaer d'haver viscut i compartit la vida amb la família i els amics.

GALERIA DE PINTURES (40 olis)

Recull de pintures fetes a l'oli o amb tècnica mixta elaborades en el taller d'Imatge sota el mestratge de Josep Bares. Les temàtiques són variades, algunes intenten reproduïr obres d'artistes coneguts, altres mostren espais naturals o descriuen indrets i ambients.

DIBUIXOS(25 dibuixos)

Recull de dibuixos realitzats seguint diverses tècniques: llapis, colors, retolador... entre els anys 1984 i 2004.

SELECCIÓ DE FOTOGRAFIES IMATGE DIGITAL(27 imatges)

Recull de fotografies de temàtica variada realitzades a partir del 2005 al 2010 i que tenen al meu criteri un cert interès: documental, estètic, artístic... Els nous sistemes de tractament de la imatge digital obren les portes a un joc amb moltes possibilitats.

 

Mossèn Josep Bastardas 1933-2015 Una vida de testimoniatge de fe.

PESSEBRES Infància de Jesús vora mar 2015

2016 Naixement al Pirineu

2017 Pesssebre monumental

2018 Pessebre Monumental