UN PAÍS PER A

DESCOBRIR

Index - Espai Virtual
DESCOBRIR EL PAÍS

FESTES TRADICIONALS

FESTES TRADICIONALS

La Patum de Berga és una de les festes tradicionals més antiga de Catalunya.

2016 La Patum en viu.

2012 PATUM DE LLUIMENT*

Vídeo FLASH PATUM PATUMS del 2005/09

Cada any en dies propers a la diada hi ha una festa al carrer la Fira del teatre de Tàrrega amb interessants actuacions i ambientacions.

2015 FIRA DEL TEATRE DE TÀRREGA

2011 FIRA DEL TEATRE DE TÀRREGA

L'imatgeria de les comparses del Carnaval de Solsona creades en bona part per Casserres és el principal atractiu d'aquesta festa del carrer.

* CARNAVAL DE SOLSONA 2013 * CARNAVAL DE SOLSONA 1999 i 2010

La transició política va portar de nou al carrer el Carnestoltes. Sallent ha estat un dels llocs on la tradició s'ha mos-trat amb més vivesa i disbau-xa.

* CARNESTOLTES DE SALLENT 2011 * CARNESTOLTES DE SALLENT 2009

INDRETS PER DESCOBRIR

INDRETS PER DESCOBRIR

DIVENDRES AL SOL Des del 2010 cada divendres, un grup d'amics fem sortides per diferents indrets d'interès de Catalunya.

Cròniques 2010 -16 (209 itineraris)

Recull d'imatges sortides del grup "divendres al sol"

* Fitxes primers itineraris fotos 1 al 10 (2010) del 11 al 20

Itineraris a peu per la Serra de l'Obac i Sant LLorenç del Munt. Els recorreguts els hem realitzat gairabe sempre amb el Dani Gràcia i el Manuel Barrufet

SERRA DE L'OBAC I SANT LLORENÇ DEL MUNT

Una comarca natural de gran bellesa amb altes muntanyes que envolcallen les valls, frondosos boscos amb espècies vegetals i animals. Els poblets mostren encara vestigis del passat.

VALL D'ARAN Vall d'Aran 1 vídeo Vall d'Aran 2 vídeo

Rocaviva, Laberint Màgic

En plena Cerdanya a 1Km. de Músser hi ha un encantador paratge bastit amb les escultures de Climent Olm. Passajar i deixar-se portar per la descoberta de la fantasia de la pedra treballada és un encant.

El 2002 vol en glòbus des de Puigcerdà per la Cerdanya com a regal dels amics en els 25 anys del nostre casament. *Viatge en glòbus per la Cerdanya (vídeo). Viatge en glòbus per la Garrotxa 2007 (vídeo) Viatge de la Marta i la Carme.

Menorca és una illa d'un gran encant, banyada pel Mediterrani. Una terra que vol desafiar l'aridesa amb un passat megalitic. La seva gent i les cales son un plaer.

* MENORCA 05