UN PAÍS PER A

DESCOBRIR

Index - Espai Virtual
DESCOBRIR EL PAÍS

FESTES TRADICIONALS

FESTES TRADICIONALS

La Patum de Berga és una de les festes tradicionals més antiga de Catalunya, amb la bellesa de les comparses, l'encant de la música, la barreja de seny, rauxa i l'olor de pólvora...

* 2012 PATUM DE LLUIMENT

* Vídeo FLASH PATUM .* PATUMS del 2005/09

Cada any a mitjans de setembre es celebra la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega amb un gran nombre de grups i d'actuacions. El recull fotogràfic correspon al 11 de setembre del 2011

* FIRA DEL TEATRE DE TÀRREGA 2011

 

L'imatgeria de les comparses del Carnaval de Solsona creades en bona part per Casserres és el principal atractiu d'aquesta festa del carrer.

* CARNAVAL DE SOLSONA 2013

* CARNAVAL DE SOLSONA 1999 i 2010

La transició política va portar de nou al carrer el Carnestoltes. Sallent ha estat un dels llocs on la tradició s'ha mos-trat amb més vivesa i disbau-xa.

* CARNESTOLTES DE SALLENT 2011

* CARNESTOLTES DE SALLENT 2009

INDRETS PER DESCOBRIR

INDRETS PER DESCOBRIR

SORTIDES DELS DIVENDRES Des del 2010 cada divendres, un grup d'amics fem sortides per diferents indrets d'interès. Us oferim un recull en fitxes descriptives i reportatges fotogràfics.

* FITXES D'ITINERARIS

ITINERARIS I del 1 al 10 (2010)

ITINERARIS 2 del 11 al 20

Itineraris a peu per la Serra de l'Obac i Sant LLorenç del Munt. Els recorreguts els hem realitzat gairabe sempre amb el Dani Gràcia i el Manuel Barrufet

SERRA DE L'OBAC I SANT LLORENÇ DEL MUNT

 

Una comarca natural de gran bellesa rodejada d' altes muntanyes que envolcallen les valls, on l'aigua ha donat vida a frondosos boscos i prades amb un esclat d'espècies naturals. Els poblets mostren encara vestigis del passat.

VALL D'ARAN Vall d'Aran 1 vídeo Vall d'Aran 2 vídeo

Menorca és una illa d'un gran encant, banyada per un Mediterrani d'aigües transparents. Una terra que vol desafiar l'aridesa. Descobrir el passat megalitic, els pobles i la seva gent i banyar-se a les cales és un plaer.

* MENORCA 05

El 28 d'octubre del 2002 vàrem fer un vol en glòbus per la Cerdanya com a regal dels amics en els 25 anys del nostre casament. La sortida va ser des de Puigcerdà.

*VIATGE EN GLOBUS PER LA CERDANYA 2002 (vídeo)

El 27 d'octubre del 2007 vàrem acompanyar en l'enlairament de globus a la Garrotxa a les amigues Carme i Marta.

VIATGE EN GLOBUS PER LA GARROTXA 2007 (vídeo)